Over ons

Clear Heads in organisaties

 
 

Er is een wereldwijde beweging gaande. Het is de beweging naar betekenisvol werk, waar de mensen die er aan werken en de impact van het product centraal staan.

No-brainer
De kracht van deze beweging is dat het nog geld oplevert ook. Minder burn-outs, een laag verloop, verhoogde creativiteit, productiviteit en meer eigenaarschap bij werknemers én het management. De business case om mensen centraal te stellen is snel gemaakt. Als het niet lukt om trots te zijn op ons werk, waar zijn we dan elke dag zo druk mee bezig?

In de organisatie
Veel mensen hebben de kwaliteiten van mindfulness en yoga al ontdekt, maar doen dit vooral buiten werktijd. ClearheadClub zet zich in om het juist te integreren in organisaties en zo het welzijn en de prestaties van mensen op de werkvloer te verbeteren. Weg met de work-life balance. Het begin van voluit leven.

Ecosysteem
Het ecosysteem van dienstverlening rondom deze beweging is er al. Gezonde voeding, gezonde lucht, gezond beleid en gezonde gewoonten krijgen steeds meer prioriteit en de bedrijven om dit efficiënt en effectief te implementeren in uw organisatie staan klaar.

Onze kracht
Wij voegen hier graag mindfulness en yoga aan toe, want dat is onze kracht; De brug slaan tussen de kwaliteiten van mindfulness en yoga en de behoeften van professionals.

Beter presteren
Wij geloven dat mensen met een clear head meer voldoening ervaren, samen betere teams vormen en beter presteren. Veel beter. We kunnen hier nog veel meer voordelen van een samenwerking opsommen, maar laten we dat voor een gesprek bewaren.

ClearheadClub in het kort:

  • Drijfveer: clarity in mind and work

  • Specialismen: yoga & mindfulness laten aansluiten op het bedrijfsleven

  • Stichting met 20 trainers

  • Gestart in april 2016

  • Opdrachtgevers: ondernemende organisaties met het hart op de juiste plaats

 
 
Wat zou er in jouw organisatie gebeuren, als iedereen een  clear head  heeft?

Wat zou er in jouw organisatie gebeuren, als iedereen een clear head heeft?